Animație petreceri


Șșșșșșt! Această informatie este secreta.

Suntem prieteni cu toate printesele, toti eroii și personajele desenelor animate. Cunoaștem chiar și zâne, clovni sau pirați curajoși. De cele mai multe ori, aceștia apar la zilele de naștere ale copiilor cuminți, dar știu să mențină interesul chiar și celor mai năzdrăvani copii. Uneori, antrenează cu jocuri și dansuri serbările din școli, grădinițe ori surprind sărbătoriții chiar la ei acasă sau la locul de joacă.

Întreceri si concursuri

Printre activități se regăsesc întrecerile pe echipe, concursurile între băieți și fete, dansurile și călătoriile imaginare unde toți cei prezenți primesc surprize. Copiii pot deveni ei înșiși personaje de poveste, prin intermediul pictatului pe față. Minidisco, vânători de comori, competiții amuzante și multă voie bună îî așteaptă pe toți cei care ajung în preajma evenimentelor la care suntem prezenți.

Aducem zâmbete si veselie

Știm să înveselim copii de toate vârstele, dar ne place să animăm și petrecerile tinerilor cu concursuri de teatru, coregrafii, duele dansante și competiții pentru mințile agere. Poți lua legătura chiar acum cu Elsa, Ana, Frumoasa Belle, Piratul Curajos, Eroii în Pijamale, Albă ca Zăpada, Pisicuța, Arlechinul, Frumoasa Adormită Aurora, Vrăjitoarea cea Bună, Zâna Primăverii, Minnie Mouse, Rapunzel, Buburuza Miraculoasă, Barbie și nu numai.

Spune-ne când si unde

Spune-ne când, unde și despre ce eveniment este vorba, iar noi ne ocupăm de restul. Participăm la evenimentele care au loc în Timișoara și prin apropiere sau în deplasare, în cazul taberelor pentru copii.Contacteaza-ne!

Suna-ne la numarul de telefon 0735 22 99 23, sau foloseste formularul de contact din pagina dedicată