Bune maniere


Scoala Bunelor Maniere pune bazele comportamentului în societate.

Școala Bunelor Maniere a luat ființă din dorința de a îndruma noile generații spre un comportament ideal, adaptat zilelor noastre, în care noțiunile de bun gust și bun simț se dobândesc ușor și cu plăcere.Abordând teme actuale, Școala Bunelor Maniere pune bazele comportamentului în societate, ajutând copilul în viața de zi cu zi, garantându-i o dezvoltare și existență armonioasă, acesta devenind un model de bune maniere și politețe pentru cei din jur.

Cum salut, cum mă prezint

Cum salut, cum mă prezint, cum îi prezint pe alții, cum port o conversație?Cum mă comport la școală, la teatru sau la cumpărături? Cum îmi primesc musafirii și cum mă comport cu invitații părinților?Ce cadouri este potrivit să fac?Cum este politicos să folosesc telefonul?" Acestea sunt doar câteva dintre întrebările esențiale la care participanții cursurilor noastre vor ști să raspundă.

Cursuri pentru copii cu varste cuprinse între 5 si 15 ani.

Școala Bunelor Maniere funcționează în stil mobil și ține cursuri pentru copii cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. Adesea suntem invitați să ținem activitățile în unitățile de nvățământ sau chiar în spații publice. Astfel teatrul, cafenelele, muzeele, cabinetele medicale, locurile de joacă, restaurantele devin gazde care oferă situații reale, în care copiii au ocazia să practice sub îndrumare noțiunile acumulate despre buna purtare. 

Propunem o varianta interactivă, în care copilul procesează informațiile într-un mod plăcut. Fiind antrenat în diverse jocuri și exerciții utile, care pun în practică fundamentele unui comportament de elită, participantul reține și chiar împărtășește mai apoi din cunoștințele dobândite.

Felul în care ne purtăm facilitează îndeplinirea scopurilor noastre

Știm cu toții că felul în care ne purtăm facilitează sau ne îndepărtează de îndeplinirea scopurilor noastre. De aceea, bagajul de informații utile, asimilat în cadrul lecțiilor Școlii Bunelor Maniere vor servi cursantului în anii ce vor urma, pentru a-i deschide orice ușă în viață.Contacteaza-ne!

Suna-ne la numarul de telefon 0735 22 99 23 , sau foloseste formularul de contact din pagina dedicată